Jogi nyilatkozat

A bekesbuli.hu weboldalon található tartalom a Feda Host szellemi tulajdona.

A Feda Host Kft. fenntart minden, a bekesbuli.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos elõzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történõ tárolására, letölthetõvé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A bekesbuli.hu. weboldal szerzõi jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá a B1 Média Kft. elõzetes, írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan formában is.

A bekesbuli.hu.hu weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a buli1.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevõ nem módosítja az eredeti információt, illetve a buli1.hu-ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti.

A bekesbuli.hu. domainnév, szerzõi jogi védelmet élvez, felhasználása – a weboldalra, termékre vagy a Feda Host Kft.-re hivatkozás kivételével – kizárólag a tulajdonos elõzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

 


Bulik

2018.07.16-20. Nyári Tábor (Békéscsaba)


78 fans
Légy regisztrált 'FUN' tagunk, hogy mindig értesülj a hozzád legközelebb eső legfrissebb buli, divat és lakhelyeddel kapcsolatos minden információról.

A regisztrációhoz kattints ide!

Warning: include() [function.include]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home2/bekesbul/public_html/subpages/menu_login.php on line 18

Parse error: syntax error, unexpected '[', expecting ')' in /home2/bekesbul/public_html/subpages/menu_login.php on line 18