Hétköznap

Hírek

Minimum fél milliót kapsz a félszocpollal

A szocpol újabb nevén CSOK, azaz Családi Otthonteremtési kedvezmény 2015 -ös tervezete

HALOTT CSECSEMŐT TALÁLTAK EGY EGRI PATAKBAN

Járókelők találtak meg az újszülöttet, a rendőrség a baba szüleit keresi. Azt sem tudni, kisfiúról vagy kislányról van szó.

Elmerülnek a szexturizmusban

Washington — Az égi mámor hívői mellett most a már a mélytengeri kéj szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek.

TANÍTÁS UTÁN MÁR NEM MENT HAZA NIKI

Szerda óta keresnek egy 15 éves gyulai lányt. Galisz Niki reggel bement az iskolába, de a tanítás után már nem érkezett haza. Aki látta, értesítse a rendőrséget

SIMON A VILLÁBAN KAMPÁNYOL A TÉVÉZÉS ELLEN

Simon minden bizonnyal jobban kiborítja majd társait, mint egykor Alekosz. A fiú, aki tegnap költözött a villába, ugyanis ki akarja ábrándítani a villalakókat a tévézésből. A taktikája az, hogy bölcsességeivel ôrületbe kergesse a többieket.

LL JUNIORT KIAKASZTJA PÁRJA ÁLLANDÓ FÉLTÉKENYSÉGE

Nem könnyű híresnek lenni, de ismert ember párjaként is nehéz az élet. LL Junior szerelmét például még mindig megviseli, hogy pasiját imádják a nők.

Szexpartnert keresnek Szlovákiában Suzynak

BUDAPEST – Szexpartnert keresnek Suzy (27) nevében! A mulatós énekesnő a jelek szerint nemcsak a Facbookon garázdálkodókat ihleti meg, de a magányos őrülteket is.

Iskola helyett gyúrni jár VV Józsi

Budapest – Senkihez nem hajlandó alkalmazkodni, nem érdekli villatársai véleménye, kizárólag önmaga számít VV Józsinak (18), aki hétfő este hetedikként költözik be a ValóVillába.

Győzike: Hatodszor is hasplasztika

Pécs — Hatodik alkalommal plasztikáztatta a hasát Gáspár Győző (40)! Úgy tűnik, a showmannek lassan szenvedélyévé válnak a szépítészeti beavatkozások, hazánk férfi sztárjai között magasan vezeti a listát, évente átlagosan kétszer kés alá fekszik.

Ízléstelennek tartják Hamilton képeit!

Erős indulatokat váltott ki az internetezők egy részéből az, hogy Lewis Hamilton (28) pár nappal Michael Schumacher (45) balesete után síelős képeket töltött fel magáról az internetre.

MÁZS újra lebukott a szeretőjével

Budapest - Régi szeretőjével készült a szeretet ünnepére Mészáros Árpád Zsolt (40). A Budapesti Operettszínház sztárját olvasó-riporterünk egy fekete hajú, nála jóval fiatalabb hölggyel kapta lencsevégre vásárolgatás közben karácsony előtt.

A rendőrság is rászállt L.L. Juniorra

BUDAPEST – Szegény embert az ág is húzza! Mint ahogy azt a Blikk elsőként megírta, L. L. Juniornak (32) az egyik fővárosi ingatlana miatt főhet a feje.

GESZTI PÉTER: NINCS TÖBB X-FAKTOR

A zenész a Fókuszban jelentette be, nem lesz többé mentor. Új zenei kihívások izgatják már, ezért döntött így most

CSORDÁS ÁKOS ESETT KI AZ X-FAKTORBÓL

Tóth Gabi utolsó mentoráltja sem folytathatja tovább az éneklést az X-faktorban. Három versenyző maradt, jövő héten döntő.

5 város, ahova most érdemes ellátogatni adventkor

Feldíszített utcák és főterek,kiállítások, koncertek, kézművesvásárok várják az érdeklődőket.

Békéscsabán elindult a kuponláz.

Elérhető a Global Kupon, az oldalon valódi, helyi üzletek kedvezményeivel találkozhatunk.

Rosszul lett az első sugarazástól Cinthya

Budapest — Cinthya Dictator (23) rosszul lett az első sugárkezelése után. Varga Viktor (25) szerelme eddig is számos megpróbáltatáson ment át, amelyeknek azonban még közel sincs vége.

Csődöt mondott mentorként Alföldi

BUDAPEST - Színészként rendkívül elismert, rendezőként nemzetközi hírű, mentorként azonban csődöt mondott Alföldi Róbert (46). Az X-Faktor negyedik szériájának segítője, korábban sikert sikerre halmozott.

Anikó azért került be a VV-be, mert Majka szeretője volt

Majka a második helyen végzett a ValóVilág első szériájában. Szabolcs volt az az egy, aki mindent vitt a játékból, de a legtöbbet mindenképp az ózdi rapper nyerte az RTL Klub valóságshow-jával.

Szakított szerelmével az X-Faktor énekese

BUDAPEST - Hét hónap után véget ért Patocska Olivér (21) és Ági (22) szerelme! Pedig a fiatalok nagyon küzdöttek azért, hogy együtt maradhassanak, de a kapcsolatot – többek között – az X-Faktorral járó gondok is megmérgezték.

Bulik

Vésztő Városnapok 2017.07.07. (Péntek)


58 fans
Légy regisztrált 'FUN' tagunk, hogy mindig értesülj a hozzád legközelebb eső legfrissebb buli, divat és lakhelyeddel kapcsolatos minden információról.

A regisztrációhoz kattints ide!

Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Jogi nyilatkozat Médiaajánlat  |  Bulifotók  |  Kapcsolat | Adatvédelem |


Minden jog fenntartva 2007-2013 © Feda Host Kft. | code & design by COMpose-IT

Hirdetéssel kapcsolatos információk:

0670-382-5675

i.marcsi79@gmail.com

0670-603-0474

 
Csaba Rádió